Víno vyrobené kryomaceráciou. Kryomacerácia je proces nakvášania rmutu pri výrobe vína, ktorý prebieha pri nízkych teplotách. Cieľom je zachovanie a zvýraznenie aromatického profilu vína.
Víno žltozelenej farby, s výraznou ovocnou vôňou podfarbenou jemnými kvetinovými a minerálno-zemitými tónmi a pôsobivou medovou korenistosťou. Chuť vína je výrazná, ovocne plná, so šťavnatými kyselinami a ovocne nasladlou dochuťou.
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám zubáča alebo morského vlka a výraznejšie dochuteným úpravám bravčového, prípadne teľacieho mäsa.
Vitis Aurea Modra 2020 - Strieborná medaila
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Najpredávanejšie
2017, výber z hrozna, biele, suché, 0.75l
2016, Volcanic, biele, suché, 0.75l
2015, víno červené, sladké, 0.5l
2018, víno červené, suché, 0.75l
ENERGY TRANS, spol. s r.o.
Rosina 1057, Rosina 013 22
IČO: 36419869
DIČ: 2021845650
IČ DPH: SK2021845650
tel.: +421 911 82 82 80
e-mail: vinozilina@vinozilina.sk
Vytvorené systémom www.webareal.sk